Over ons

Even voorstellen

Hallo, ik zou me even voor stellen ik heet Chantal van Schooten en mijn man heet Peter, en wij wonen sins 1992 in de achterhoek.

Mijn hele leven heb ik al honden.ik ben opgegroeid met een Dwergpoedel en een Newfoundlander . Samen met mijn man hebben wij nu twee Engelse Sussex Spaniels  Lodewijk en Sofie. Wij zijn helemaal stapelgek op dit mooie ras. Onze trimsalon is vernoemd naar één van onze eerste Cockers (Lola).Dat was ook een geweldige hond.

Door Lola en haar broer Joe onze Cockers(en vooral door Rikie van Boxtel, dat is de fokster van onze Cockers) ben ik op het idee gekomen om de opleiding Honden toiletteren te volgen. Rikie heeft me alles geleerd op het gebied van de Engelse Cocker Spaniël, dat heeft ze met veel liefde en geduld gedaan en ik ben haar daar dan ook nog steeds dankbaar voor. Dat trimmen van onze Cockers ging zo goed dat ik in maart 2003 aan de opleiding bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) ben begonnen. Na twee jaar stage te hebben gelopen bij drie verschillende trimsters (met heel goed lopende trimsalons) ben ik in april 2005 voor de opleiding honden toiletteren geslaagd.

Dus we bestaan dit jaar al 19 jaar. En ik trim nog steeds met veel plezier.

 

We gaan ze nooit vergeten.

Onze super lieve mooie Cocker Spaniel’s Joe Floortje en Lola.

En onze super lieve mooie Sussex Spaniel Ben.

Dit zijn Lodewijk Geboren 8-5-2017 en Sofie geboren 13-6-2017 . En ze zijn stapelgek op elkaar