Tarieven

Tarieven Honden Trimsalon Lola   2024

Een hond trimmen is een arbeidsintensieve bezigheid,
gemiddeld word er toch zo anderhalf uur á twee uur en soms zelfs drie uur en meer aan uw hond gewerkt. Afhankelijk van de soort vacht en de staat waarin de vacht zich verkeert , bijvoorbeeld het ontklitten kost namelijk veel extra tijd,  Als u de hond brengt wordt er met u overlegt.
Voor de trimbeurt krijgt u van mij altijd zo goed mogelijk een kosten indicatie .
ik heb geen ‘standaardtarief per ras’, omdat er tussen twee honden, ook al zijn ze van hetzelfde ras, een wereld van verschil in bewerkelijkheid kan zitten Het is niet eerlijk om alle honden van een bepaald ras met dezelfde prijs aan te slaan, wanneer de één veel minder werk is dan de ander.
Naast de rashonden, die getrimd worden volgens rasstandaard of naar uw eigen wens, hebben we ook veel kruising honden als klant. Uw hond hoeft dus zeker geen rashond te zijn en wordt toch deskundig behandeld  voor een normale betaalbare prijs.

Prijslijst Trimsalon

Klein €35.- per uur
Middel/Groot €35,- per uur
Klein/Middel  Ontwollen

Was en Blaasmethode

€35,- per uur

Controleer uw hond goed op vlooien!

Als vlooien vooraf bekent zijn kan ik de hond helaas niet trimmen. Als de vlooien worden ontdekt in de salon wordt er  een vlooienbehandeling toegepast zonder overleg, dit betekent dat de hond gewassen wordt met een vlooienshampoo en de salon wordt geheel gereinigd.

Kosten vlooien behandeling € 15,- boven op de trim kosten.

Uw hond is vrij van vlooien als hij door u wordt opgehaald ,
Let op! …..
Betalingen dienen contant te worden voldaan ,er is geen pin automaat aanwezig.  

 

 


Prijzen zijn inclusief wassen, föhnen, oren schoon maken, nagels knippen.

Anaalklieren behandelen (wordt niet standaard gedaan, alleen indien het vooraf aan de trim beurt is aangegeven)

Een puppy behandeling tot de leeftijd van ongeveer 4 maanden is gratis. Deze eerste kennismaking is bedoeld om de hond aan de trimsalon te laten wennen, en u te adviseren over het onderhouden van de vacht, wat u thuis kan doen, en wat er in de trimsalon gedaan kan worden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW